Acupuncturist Zeist

Al sinds 1999 ben ik bezig met de Chinese geneeskunde. Door de beoefening van qigong, een Chinese bewegingskunst ter bevordering van de gezondheid, raakte ik gefascineerd door de wisselwerking tussen lichaam en geest. Om daar meer over te weten te komen, ben ik in 2003 lichaamsgerichte psychotherapie gaan studeren. Deze vorm van therapie neemt het lichaamsbewustzijn als ingang om emotionele klachten te verbeteren. Daarna opende ik mijn praktijk.

In mijn praktijk merkte ik dat lichamelijke klachten en psychische klachten vaak tegelijkertijd voor kwamen. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn in combinatie met stress en werkdruk. Maar niet alles is natuurlijk ‘tussen de oren’ op te lossen. Ik wilde ook de lichamelijke klachten van mijn cliënten kunnen aanpakken. De keuze voor een studie acupunctuur was snel gemaakt. Met mijn behandelingen heb ik inmiddels een zeer effectieve manier gevonden om mijn cliënten te helpen aan een betere gezondheid en een groter welbevinden!

Vul mijn contactformulier in of bel mij en neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn acupunctuurpraktijk in Zeist.